Raffs!

188806-64
Nuförtiden när jag tittar ut genom min balkong så ser det ut som om jag bor i en regnskog. Jävulskt vackert. En av anledningarna till att jag älskar att bo här :D!

Kan det vara så?. Har det verkligen gått så snabbt??? Om jag har rätt så tog jag defenitivt rätt beslut.



Saknat min snutt så mycket så det var really nice att få se henne igen :D!
Hehe ja det var härligt! Kom som sagt hem därifrån igår!

Sen bar det av på komfa för Jossan. Hehe så söt hon var. Sjöng och spelade i kyrkan. Duktig!
Efter att jon komfimerats bar det av hem till familjen Stråleh där de bjöd på kakor och så. Mycket trevligt. Satt vi där och snackade och sånt :)!

Sen åkte man hem och övade sång och gemu. Gick väldigt bra :D! I´m nöjd!

Kom Billan i sin lilla röda och plockade upp mig. Bar det av ner mot stan för lite middag. Efter middagen drog vi till Pianobaren. Denna gången var det en neger som spelade och sjöng. Underbart!!!!... helt plötsligt kom Elin Ahlberg intravandes med några vänner. Kändes lite konstigt att träffa henne igen. Men visst det var trevligt. Snackade lite om vad vi hade för oss nuförtiden och så. Mycket trevligt. Sen efter att ha suttit i pianobaren en stund så började jag och Billan bege oss hem mot Jocke. Fete fest hos honom jue :D!

Kristoffer kom ner och mötte upp oss och sedan knallade man hem till Jockes då. Han delar lägenhet med någon annan snubbe också ( har glömt vad han heter). Riktigt nice folk som var där som vanligt.  Bland annat Maria, Robban, Kristoffer, Jerren och så Jocke då så klart. Sen hängde jag ju med Emma och Tjörne och Folle ( som kom lite senare). Eller ja man hängde väl egentligen med typ alla :D! Emma drog hem ganska tidigt ( som vanligt). Och sedan lite senare drog även Tjörne och Folle. Vanligtvis skulle jag fått panik i en sån situation och känt mig helt ensam ( visserligen hade jag ju Robban, Kristoffer, Jerren, Maria och Jocke att hänga med.. men ändå) men jag tyckte fortfarande att det var lika roligt som innan de drog. Snackade en hel del med Valle ( Jockes bandpolare.. trummis). Härlig filur. Alla brudar var typ så halvt på honom. Lite kul  med tanke på att han är bög hahaha :D! Blev en hel del snack med Robban också. HAHAHA.. alltid lika roligt. Han är så borta. Vi snackade om ragg och vad man vill ha och vad man inte vill ha.  Sedan började han "stöta" på mig och köra med olika slags raggnings repliker. HAHAHA shit som jag garvade :D! Snackade med en hel del folk som sagt och dansade en hel del. Var helt borta där ett tag. Suddiga minnen! Träffade 2 andra goa töser. Musik esteter från Mega Musik.  Softa som fän. Kommer inte ihåg vad vi snackade om.. men jag kommer ihåg att det känndes bra och jag blev glad haha :D!
Tog sista bussen hem. Något berusad och glad :D!


Och idag är det Söndag. Ingen aning om vad dagen kommer att föra med sig. Sitter och kollar lägenheter. Jag vill verkligen flytta. Inte för att komma bort från något utan mer för att jag vill ha mitt eget space. De lägenheter jag kollar är ju dock på tok för dyra. Men man kan ju alltid drömma sig bort.

Ska börja pilla lite med Photoshop och fortsätta leta upp geni:er. Sen ska jag lära mig teckna ordentligt. Och skriva vidare på den nya låten. Ska bli nice!

 
Nu blir det frukost :)!

CIAO/ Sanna!
En helt vanlig dag | | Kommentera |
Upp