Första advent!



Bilder från min lägenhet nu ikväll!



Yes... nu börjar det kännas påriktigt att julen närmar sig :)!

Denna dag har jag cyklat till IKEA och köpt in lite julpynt till lägenheten.  Blev en en ljusstake, 2 stjärnblommor. krukor till blommorna, ljus, mossa, julkort,  och sådär. Cyklade efter det vidare till coop där jag köpte en massa mat och Mamma mia filmen :)! Yes! Känns bra!

Sedan har dagen gått med att jag har övat en massa på diverse instrument och pyntat lägenheten. Den är julig och fin nu!

Igår fick jag ju med mig en värmefläkt från mamma och pappa så nu har jag det bra mycket varmare än innan. Dock är det ganska störigt eftersom värmefläkten drar el så in i och det lär bli dyrt för mig i slutändan. Värmen från det som gripen kallar för element ingår ju annars i hyran. Hermm.. dags för ett BB (Böle Brev) kanske!

Igår  på kvällen var det förfest hos Anders... det var herm.. intressant! Jag har fått en heeeelt ny bild av den människan nu kan jag säga. Ja jösses... men jag gillar honom ändå. Han är sjukt härlig den!

Nä nu skall jag nog ta och se en film. Försöka få i mig lite mat fast jag inte har någon som helst aptit. Men har inte ätit något ( inte ens frukost nej) idag ju så jag kanske borde. Sen skall här sovas. Imorgon börjar ju julkalendern och den skall jag upp och se :D!
Sweet moments | | En kommentar |
Upp