Årets sista dag!

188806-176
Låter som rena rama dommedagen  :P

Då var man i Stockholm!
Kom hit igår eftermiddags :)!

Mycket trevligt och jag har lyckats sno åt mig Oskars rum och har slängt in honom till Hampus (gäst som man är hahaha ) . Tidigare idag var jag, mamma, pappa, Ann och Ralphskärholmens centrum och shoppade loss. Eller ja Ralph och pappa släpade bara omkring och snackade med varandra medans vi brudar gick in och ut i olika affärer :)! Dock var det bara jag som lyckades hitta något.  Hade tänkt att jag skulle ta det lugnt nu eftersom det bara är första dagen och vi inte ens befann oss i city ( som en äkta 08 skulle uttryckt det) Men ja jag blev lite galen och freakade loss på en del plagg. 3 nya tröjor och ett par tights :)!

Efter att vi var på Skärholmens Centrum bestämde mammorna sig för en lite tupplur medans männen sitter och glor på tv. Oskar har bjudit hit en massa vänner och de sitter nu på Hampus rum och spelar tv-spel, Hampus är hos en kompis och hälsar på eller hos sin flickvän...vad vet jag??? Själv sitter jag här och bloggar.
Soft och härlig stämmning i denna lägenhet. Senare blir det matlagning och alla skall göra sig iordning. Sandra ( Hampus flickvän) skulle visst komma på besök. Trevligt...henne har jag aldrig träffat så det blir intressant.
Nu blir det nog lite tv för mig med!

Ha det skitfint ikväll!
Gott Nytt År!
//Sanna
En helt vanlig dag | | En kommentar |
Upp