Regn och slask!

188806-11

 Det regnar ute och det har tydligen snöat inatt. Nu är det mest is-snö-slask kvar ute... tänk om våren kunde komma nu. Så skönt det hade varit. Några plussgrader, lite sol, fåglar som kvittrar till lite, lite gröna knoppar och sånt där... det hade verkligen varit sooooo niiiice. Men nä.. nä nu är det vinter och alla ska gå och frysa om fötterna.. verkligen jättemysigt ju!!!!!

Igår vad Lou här... haha..jag skulle hjälpa henne med en sångläxa.. gick ju fint hahaha.. där satt vi vid mitt piano och pep haha sedan försökte vi få tag på låten och nör vi väl fått det.. ja då sjunger han först och främst på spanska ( hon hade texten på engelska) och sen sjunger han så snabbt så det typ var totalt omöjligt att hänga med. sen när vi skulle se om vi minndes det lilla vi faktiskt förstått... ja då lät det ungefär som en mistlur hahaha.. Go musik esteter :D!

Hur som helst. Nä hon haft sin sånglektion och så.. så åkte jag och hämtade henne och seda bar det ner till Mezo där vi tog oss en bit mat. Gott och mättande. Sedan hyrde vi 2 filmer på Bogarts och åkte hem till mig för att se dem.

Det blev Brokeback Mountin och Take The Lead. Den sistnämna vad heltklart bäst. Danslärare som ska lära ut sällskapsdans till ett gäng bråksamma och "misslyckade" elever. Härlig musik och stämmning plus att Antonio Banderas är sjukt het. Brokeback Mountin hmmm.. visst den var bra så och skådespelet var fenomenalt men cowboy bögar som slåss, pippar och dör är inget som jag direkt blir så upppiggad av att se.

Sedan körde jag lille Lou hem och körde hem mig själv och gick och la mig.

Idag ska jag nu först plugga GEMU, fyrstämmig sats (hohoooo), spela piano och sedan till Arbetsförmedlingen. Jippiiii.. jag älskarr det stället.. för alla där vet verkligen vad de sysslar med och man får så braaa hjälp ( being JÄTTE ironisk). Sedan ska jag ta en fika med Slide och efter det är det dans ( love it) och sen efter det ja då ska man hemt ill Nils... Wiiie jag älskar att vara där.. är så mysigt :D!

Miss him.. min lilla fjant :D!

Nä nu ska jag tralla ner till pappsen och se vad jag kan åstakomma:D!

Tjoflöjt!

En helt vanlig dag | | En kommentar |
Upp