Helsingborgsfestivalen

188806-116
Tiden kommer och tiden går!

Idag började Helsingborgsfestivalen...  kul så ju men vädret är ju inte direkt något att hurra för.
Dock finns det ovanligt många band som man vill se tycker jag. Missade tyvärr DNI  idag och kommer nog missa Zero Tolerans ( tror jag de hette) imorgon men ja. Det får gå ändå. Så länge man inte missar Von Benzo och Svenska Akademin så går allt :)

Igår var jag och tog några öl med Danne, Bella och John. Längesedan man såg dem och det var faktiskt riktigt trevligt. Kommer inte ihåg vad vi snackade om men jag kommer ihåg jag jag trivdes något så enormt. Efter en stund drog jag till Tivvan där det var stand up kväll. Mötte upp Ida och Kalle där. Trevligt trevligt :D!
Efter det bar det hemåt!

Idag har jag umgåtts en helt del med Li, Johan och Peppe. Vi var först hemma hos Li där vi kollade på Dr Phil ( herregud sicka människor det finns),  tecknat, expriment och hajar.
Efter det sistnämnda drog vi till Haket och käkade lite. Sedan gick vi runt lite på festivalen. Stötte på Charre och Esmir mitt i 14:is vimlet. Senare blev det dags för Mando Diao att ta plats på scenen. Trevligt trevligt och härlig musik och allt :) Hahaa vände mig om ett tag lite mest för att kolla vad det fanns för människor i min närhet och så fick jag syn på Sabine och Hans ( Li`s föräldrar). Sabine dansade som aldrig förr haha.... Såg ut som ett litet barn där hon skuttade och tjoade rundor haha... så söt :):D!
Efter den konserten bar det av till gröningen för att lyssna på Gustav And The Seasick Sailors.
Riktigt nice band. Så sjukt härlig musik :D!
Sen bar det av hemåt!

                  

Snart börjar en ny dag. Eller ja tekniskt sätt  har den redan börjat men ni fattar vad jag menar :)!
Nu ska jag slänga mig på sängen och läsa i min bok och äta lite körsbär :D!



God natt!
/Sanna
Sweet moments | | Kommentera |
Upp