Wonderful sunshine!

188806-53

Första dagen på Willys igår... och jag trivs där.. visst det var en hel del iaktagelse som gällde. Men fick även sitta lite i kassan. Löne vecka nu så det var egentligen helt fel vecka att börja praktiken på. Men men.. nu lär man sig att hantera lite stress och press och ja.. jag tyckte faktiskt att det gick ganska bra :).. Det är väl bara alla PLU nummer som jag ska printa in nu.. men det fixar jag :)

Efter jobbet kom man hem vilade lite och sen satte man igång med Gemu och piano. Efter det drog man ner till stan och träffade Slide. Mycket nice :) Vi åt lite snabbt på McDonalds och sen satte vi oss i hamnen och kollade på solnedgången. Hehe sånt romantiskt :P.. Nä men det var nice!
 Träffade en magisk libanes. Haha han var sån... ja vet inte någon slags mystik över honom. Som om han var sorgsen och typ bara villetillbaka till det han kännde och älskade. Som om han förlorat något.... ja det är svårt att förklara.. men han var så söt och oskyldig och ja.. jag vet inte. Satt där och visade oss bilder från libanon och vi tog foto på solnedgången tillsammans och ja... jag tror han behövde någon. Sån ensam man. Vi fick faktiskt aldrig veta vad han hette. .Fina ögon hade han iallafall...denna magiska libanes!

Hade ett vackert samtal med Nils igår också. Det var nog typ det bästa vi någonsin haft. Du betyder väldigt mycket...bara så du vet :)

Är trött ...Ska snart dra till jobbet. Sitter här i min lilla handduk. Smörja in benen.. dom är heelt torra.

Nu ska jag traska vidare!

Peace and love!
Foton | | Kommentera |
Upp