Shopping

Det här var det som fick följa med mig hem från Dublin :)!

Dublin är ingen shoppingstad alls så har man det i sikte så lär man bli besviken. Visst det finns de stora kedjorna och lyxkedjorna men jag skulle ändå inte rekommendera någon att åka dit om man är på shopping humör. Det finns ingen intressant arkitektur eller någon speciell kulturell upplevelse att upptäcka heller ( det är jävligt grått och slitet) och i samtal med en Dublin bo fick jag reda på att många blir besvikna när de besöker staden. Däremot har Dublin fantastiskt mycket vacker natur och skall man åka dit bör man hyra en bil och åka omkring ute på landet och se sig om!
Vi försökte göra en utflykt till en av de mer kända ställena utanför Dublin men det gick nästintill inga tåg och man var tvungen att stanna där till efter åtta på kvällen innan man kunde ta sig hem igen vilket verkligen inte kändes lockande. Så jag säger bara hyr en bil!
Nu har jag säkert låtit väldigt neggo men ja det var en av mina sämre resor.  Jag trodde att Dublin skulle vara mycket mer mysigt och intressant. Men vi gjorde det bästa av vår resa. Åt gott, gick mycket, åkte en hel del spårvagn och besökte deras mest kända ölbryggeri! Så jag skall verkligen inte klaga!

Kärlek
En helt vanlig dag | | En kommentar |
Upp