Glädjeskutt :)!

188806-79
Senaste tiden har varit wounderful!
Fått nya mål i livet och även nyligen fått ett litet jobb. Iallafall i några veckor. Sen får vi se :D!
Sitter här med en honungs mask i ansiktet och bara leer.

Fredags var ja på väla med Lou. Vi kollade kläder och lite morsdag presenter. Jag orkar inte riktigt bry mig om såna dagar. Bara en annan version av alla hjärtans dag om ni frågar mig. Brukar bli en blomma eller något liknande. Denna gången fick det bli en anisktsmask. Sånt hon gillar ju.
Efter det drog vi hem till Lou och kollade på Talang 07, spelade kort och pratade om livet. Väääldigt nice :D!

Lördags var man ute med Ida, Angie och Heather. Fy fasen så roligt vi hade... först in på Crombar/Cronbar ( ja jag vet inte haha) där vi satt och snackade,sjöng och allmänt flummade. Sedan vidare till Tivoli. Hade fått fribiljetter av Tjörne så vi kom in gratis och gick för i kön och allt :D Hur nice som helst. Sedan shaked:e vi som fasen. Någon brud som var helt galen på mig och halvt slet sönder mina bröst och ett tag trodde jag att hon skulle våldta mig hahhaa.. Men så trillade hon typ och blev aggresivt medveten om verkligheten hahahaha.  Fick hjälpa henne upp från golvet, sätta henne på en stol och sen dansa därifrån :)! Stötte även på Stoffe ( kusinen) i virvlet. Blev så glad att se honom... älskar verkligen den grabben :D!  Träffade även Tjörne, Kalle, Folle, Fidde, Peppe och Elias där :D! Sen snackade man med en massa främlingar. Bland annat den evigt hete från DNY. Han jobbar ju med IdaEniro. Eyecandy for shore :P!Någongång vid halv 4 drog vi till Kebabhouse och satte oss och åt. Sedan kom även Kalle och Folle dit. Sen drog alla hem. Delade taxi med Kalle och Folle. De bjöd :).. så sött :D!

Ska skölja av masken nu. Inte för att ni kommer märka någon skillnad men ändå brb....
Sådär ja.. Im back as fresh as ever :D!

Söndags följde jag med Slide till Malmö. Hon skulle ju på den där modell intervjun. Verkade gå bra ju :) Sen gick vi en runda på stan, satte oss espresso house och fikade och chillade och pratade om livet :) Vädligt nice!
Sen fick det bli tåget hem. Kom hem. Mamma hade gjort den där jättegoda pastasalladen. MMMumms. Sen fick hon sin mors dag present. Hon blev glad. Efter det gick jag upp på mitt rumm och somnade bums. Klockan var väl kanske 6 på kvällen/eftermiddagen. Men jag var sjukt trött efter nattens äventyr. Mamma kom dock in på mitt rum med lite körsbär som jag snapt och lätt pluppade ner i min mage. Längesedan man åt  det. Så gott ju :D!

Har börjat snacka lite med Maja igen. Verkligen jättelängesedan man snackade med henne. So nice. Hon tar ju snart studenten.  Har snackat lite med henne om framtidsplaner och sådär. Låter som om vi båda har ordentliga mål i livet. Bra det.  Man växte ju typ upp med henne tack vare att hennes syster gjorde mitt hår. Var min bästa vän. Hon är så go. Får ta och träffas någon dag tycker jag. Vi har mycket att ta igen :)!
vackrare negress får man leta efter :D

Livet är exakt som det ska vara och därmed har jag inget att lägga till :D!

Love
Sanna!
En helt vanlig dag | | Kommentera |
Upp