Köpenhamn, ansiktsbehandling och lite annat!




188806-206



Aaaah igår blev det Köpenhamn med mor min. Fuuuult väder men en trevlig tripp ändå :) köpte 2 typ tröjor, en rouge, lösögonfransar, tights, smink borstar och spanade in en jacka på H&M. Vi åt som vanligt lunch på Pasta Basta ( mumms älskar den maten). Aaa... det var en heldag det där och jag somnade på tåget hem. Åkte för första gången en dubbeldäckare(tåg alltså). Det var spännande fram tills jag somnade. Vaknade av en låt på min mp3 som jag inte hade en aning om att jag hade och inte heller visste vilken det var eller vem som sjöng. Det vet jag fortfarande inte och jag vet inte heller varifrån jag fått tag på låten.
Kom hem kollade Grease ( nostalgi känsla till tusen )och somnade. Då var klockan mja sisådär halv 9 på kvällen. Hehe var helt slut!

Idag vaknade jag hyffsat tidigt och det första som stod på min har-att-göra lista var att dra ner till Electa på en ansiktsbehandling. Soooooo nice :D! Sooo smooth in the face now!
Efter den lilla lyx pausen gick jag en snabb lite runda på stan. Fick en massa gratisprover. Var någon speciell dag på Åhléns. Innhandlade en ganska dyr inpackning och fick en massa gratisprover då med. What at fiiine day!
 
Kom hem och lyckade pricka in Oprah på tv...100 människor hade vunnit ett besök på en salong där de samlat USA:s bästa frisörer.  De fick nya,  RIKTIGT snygga frisyrer! Skit roligt att se och vilka skillnader det blev. Efter det blev det en del övande på sång, piano och gitarr. Och nu sitter jag här :)

Ikväll blir det tacos här hemma och sedan drar jag hem till Charre, Esmir och Gucci ( lille hunden) för att checka deras nya lägenhet. Ska bli trevligt. Var ju så längesedan man träffade Charre . Kul kul kul :D!

Lider en aning med Elina som fick åka tgillbaks till Glimåkra redan idag. Huh så tråkigt!
Nä nu blir det lite stickning tror jag. Var allt för längesedan :)!


Ha det fint
Foton | | 2 kommentarer |
Upp