Göteborg, Justin Timberlake och vardag!

 188806-98

Oh yeah!
RIKTIGT bra. Sååå väldans glad man var och det kändes lite sjukt att se honom där några meter framför sig. Men det var heeeel nice och great :D!
Det faktum att han hade Timbaland med sig gjorde ju inte skane sämre direkt. Mitt i Konserten hade han ( Timbaland) en DJ show. Mix av alla hans ( fortfarande timbalands) hits båda gamla och nya låtar. Riktigt gött alla ställde sig upp och dansade och skrek värsta och laser show hit och dit. Nä shit det var verkligen hur jävla bra osm helst. Sött när Justin försökte sig på lite svenska haha :) Jaja.. man får ju smöra lite för fansen.
 188806-99Timbaland och Justin!
Efter konserten bestämde vi ( jag och charre) oss för att ta en promenad via  Avenyn. Så såg vi en lite grupp människor som stod utanför ett hotell och ja pratade eller något. Det såg ut som om något skulle hända så vi stannade också till utan att egentligen veta varför. Så när vi kollar var vi är någostans så står vi utanför Elite Hotell där Justin och Timbaland bodde. JOMEN TJEEEENA! hahaha...så kollar man in mot receptionen och vem står inte på andra sidan glasdörren som självaste Timbaland. Ja där 2 meter längre bort knatade han runt och pratade i telefon. Såg lagom irriterad ut över fansen utanför och började gå mot hissarna. Fick någon bild på honom men inget som egentligen kan identifiera att det är han. Så ja ni får tro på mitt ord haha :)


Förutom konserten så var Göteborg väldigt lyckat i sig. Jag och Charre åkte ju upp tillsammans. Det var tänkt att vi skulle ut och festa lite efter konserten men vi var aldeles för trötta. Elin skulle upp och jobba klockan 7 på morgonen så hon och hennes vänner åkte  hem direkt efter konserten. Maja ringde lite snabbt och undrade om vi ville med henne och hennes vänner. Men vi pallade inte. Så vi köpte lite godis och drog till hotellrummet och kollade på tv och snackade om kvällen istället. Mysigt värre :D!
 Dagen efter gick vi på stan och så... sen var det bara att dra hem igen.
Fastän vi hade kommit dit dagen innan så kändes det som om vi varit där i en hel vecka. Vi hade liksom upplevt så mycket på så lite tid.


http://zpjut.bilddagboken.se/ 
Om ni vill se fler bilder från konserten!
Jag varnar dock för extremt dålig kvalitè haha!

Nämeeeneeee.. nu ska jag städa lite!

Ta hand om er!
/Sanna!
Sweet moments | | Kommentera |
Upp